Jobs

Vacature Sales & Support

By 10 april 2018 No Comments

CollectOnline Nederland zoekt:

Sales en Customer Support M/V binnen 2 jaar volwaardig externe sales

Ben jij opzoek naar een commerciële carrière als Customer Support & Sales medewerker en heb je ervaring en interesse in de IT? Dan zijn wij opzoek naar jou! Je start als Inside Sales & Support voor de klanten van CollectOnline met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot Account en Support medewerker.

Als support medewerker ben je verantwoordelijk en het 1e aanspreekpunt voor het pro actief opvolgen van vragen van onze klanten en het afstemmen met kantoor België hiervan. De bewaking en verdere opvolging van de 1e en de 2e lijn supportvragen. Je steunt actief onze (internationale) partners en andere collega’s. Je onderhoud de bestaande zakelijke relaties samen met directeur CollectOnline Nederland en bouwt deze verder uit om de relaties te optimaliseren. Met sterke ontwikkelingen in België, Duitsland en Spanje kunnen er ook internationale werkzaamheden ontstaan.

CollectOnline is op zoek en heeft behoefte aan pro actieve, resultaatgerichte en klantvriendelijke medewerkers. Wij zijn een leuk, compact en internationaal groei bedrijf met veel mogelijkheden om je te ontplooien, je eigen initiatief te tonen en zeer klantgericht bezig te zijn.

Heb je interesse? stuur je CV op naar sander@collectonline.eu o.v.v vacature

Leave a Reply