Jobs

Vacature: PHP Developer

By 5 januari 2018 No Comments

We zijn een groeiend en dynamisch bedrijf uit Herentals en ontwikkelen louter in PHP (Symfony framework, MySQL database) verschillende complexe toepassingen voor het beheer van onbetaalde facturen. Onze klanten zijn verspreid in over België, Nederland en Spanje en we zijn ook op zoek naar onze eerste klanten in Duitsland en Frankrijk. We zitten boordevol nieuwe ideeën en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die deze ideeën mee kunnen uitwerken en ontwikkelen. Kortom we zijn op zoek naar collega’s zoals u.

Hoe ziet een typische werkdag bij CollectOnline er uit? Onze collega’s starten hun dag tussen 07u30 en 11u30, dat kan je zelf bepalen – net zoals thuiswerk tot de mogelijkheden behoort. We lunchen samen in het bedrijfsrestaurant, onze kok zorgt voor een gevarieerde en gezonde maaltijden.

Mocht je interesse hebben, dan zouden we jou graag eens ontmoeten – aarzel dan niet om te reageren per mail of per telefoon en we maken een afspraak wanneer het jou past. Ben je zelf niet geïnteresseerd, maar je kent iemand die dit wil zou kunnen interesseren? We zijn je nu al dankbaar om ons met elkaar in contact te brengen.

 

Het CollectOnline team, Matthias, Thomas en Sander.