Waarom CollectOnline?

Wij bestaan al sinds 2011.

CollectOnline is een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in webbased creditmanagement software oplossingen.

De oorsprong van ons bedrijf ligt in de financiële, creditmanagement en collection sector en vanuit deze ervaringen is de software ontwikkeld. Wij volgen alle technologische en digitale ontwikkelingen op de voet, tezamen met de wet en regelgeving.

Wij hebben al veel meegemaakt…..

Onze klanten helpen wij pragmatisch en resultaatgericht bij het optimaliseren en moderniseren van hun credit management en incasso processen.

Daarom zijn onze software oplossingen gebruiksvriendelijk, eenvoudig en snel in gebruik te nemen en gericht op het optimaliseren van het gehele order to cash proces. Vanaf het creëren van dashboards, agendering, rapportages tot workflow ’s in combinatie met intelligente tools die naadloos op elkaar sluiten.

…… en dat is waar wij u kunnen helpen….

Wij zijn een transparante en open organisatie die voor u klaar staat, wij lossen op wat nodig is en wij denken met u mee in de verdere optimalisatie van uw credit management.

Onze software verhoogt uw werk kapitaal en verlaagt uw operationele kosten en zorgt mede voor een sociale uitstraling door geïntegreerde debiteuren en klantenportals.

Naar onze online oplossingen