Incasso

Collect Online

Wilt u beschikken over de beste incasso oplossing van dit moment? Collect Online is de meest up-to-date software, gericht op effectief en volledig geautomatiseerd incasseren.

Vanaf 2011 wordt de CollectOnline software gebruikt door incasso- en advocatenkantoren maar ook door bijzonder beheer afdelingen van banken, hypotheekverstrekkers, overheid, woningcorporaties en andere grote ondernemingen.

Naast klanten en debiteurenportals kent de software een naadloze integratie met Dunning Online ; dossiers kunnen eenvoudig worden overgedragen naar incasso en vanuit incasso naar de gerechtsdeurwaarder en/of advocaat.

Hoe verloopt je dag?

Als je inlogt kom je in eigen persoonlijke dashboard en heb je direct een overzicht van alle taken en zaken die op agenda staan. De bankbetalingen zijn dan al automatisch ingelezen en de e-mail vind centraal en geïntegreerd plaats. Via de mail, SMS of Whatsapp kan je snel communiceren, payment links ( I-deal) uitsturen en direct zien wanneer een debiteur betaalt heeft. Je klanten hebben een eigen portal waarin zij dossiers kunnen volgen, rapportages en statistieken kunnen maken en zien. De klanten van je klant hebben een eigen debiteurenportal om facturen in te zien, betaling te verrichten of een regeling te treffen. Dat alles maakt incasseren nog leuker.

Demo account aanmaken