Sander Vrouwenfelder

Owner

Sanders’ loopbaan omschrijft zich het beste als grillig en hij was werkzaam voor en bij belangrijke incasso-organisaties in diverse rollen en hierin ontwikkelde hij ook zijn voorliefde voor Credit Management. Totdat en toen hij in 2016 beide huidige vennoten van CollectOnline trof, enorm enthousiast werd van de oplossing, de mogelijkheden en de energie van beide heren en daarom sindsdien zijn commerciële oplossingen inzet voor CollectOnline. Sander is getrouwd en vader van twee zoons. Een enthousiast fietser en self made muzikant, van gitaar tot piano en neusfluit. Creatief, direct en humorvol.

Thomas de Bruyn

Owner

Na zijn studie, een wereldreis en een mooie carrière bij één van de Big Four, besloot Thomas om zich volledig te richten op Credit Management en dan wel aan de software kant. In 2011 gestart in België als founder, salesman en ontwikkelaar met CollectOnline, veroverde hij deze markt. Inmiddels is hij een expert in Credit Management, de bedenker van klantgerichte oplossingen en gedreven als altijd. Thomas is gehuwd, vader van 3 jongen, speelt voortreffelijk gitaar en zoals alle Vlamingen, gek op wielrennen.

Matthias Gevaert

Owner

Na een mooie carrière bij één van de Big Four , waar hij Thomas leerde kennen, een eigen accountantsbedrijf, het bouwen van zijn bijzondere woning en op verzoek van Thomas, sloot Matthias zich in 2012 aan als eigenaar bij CollectOnline om de groei en financiële expertise van Matthias te gebruiken. De financiële achtergrond en zijn kennis sluit naadloos aan bij Credit Management en de vele aspecten hiervan. Volledig eigen humor, genieter, connaisseur en multitasker pur sang omschrijven hem het beste.