DE NORM IN ONLINE CREDIT MANAGEMENT EN DEBT RECOVERY

CollectOnline is marktleider in de Benelux voor incassosoftware en een sterke speler in credit management software. Zowel voor incassoprofessionals als credit managers zorgen we voor flexibele online platformen, ontwikkeld om debiteurenbeheer zo eenvoudig en klantvriendelijk mogelijk te laten verlopen.

Welke oplossing is voor u van toepassing?

DUNNING
ONLINE

CREDIT MANAGEMENT VOOR KMO’S EN GROTE ONDERNEMINGEN

Bespaar tijd en automatiseer uw volledige aanmaningsproces. Creëer intelligente workflows, een debiteurenportaal en geïntegreerde e-mails. Benader klanten op een efficiënte en klantvriendelijke manier. Integreer meteen uw ERP- of boekhoudsoftware. 

CREDIT
PROFESSIONAL

EXTERN DEBITEURENBEHEER

Zorg er als externe partner voor dat het debiteurenbeheer van uw klanten zo vlot mogelijk verloopt. Volg debiteuren efficiënt op, maak gebruik van de juiste segmentatietools en integreer meteen uw professionele boekhoudsoftware. Een minimum aan tijd, een maximum aan resultaat.

RECOVER
ONLINE

EENVOUDIGE ONLINE DEBT RECOVERY VOOR INCASSO

Creëer een efficiënt incassoproces op maat van elke klant. Volg betalingsplannen nauwkeurig op, link elk dossier met de juiste workflow. Geniet als incassokantoor, incasso-advocaat of deurwaarder van het meest complete online platform voor debt recovery.

Collect Online logo white

Hey there!

DISCOVER HOW OUR PLATFORM CAN BENEFIT YOUR ORGANIZATION

Request your Live Demo and discover the possibilities of our Credit Management Platform!